underbart

vaknade för en liten stund sen hemma hos älsklingen, har fått i mig lite frukost och tina är och handlar.
åker tillbaka till göteborg 14.30 :)
Igår var en efterlängtad dag och jag kan inte beskriva hur känslan var att få träffan honom igen!
fan va jag älskar dig adam! ♥

älsklingens säng!

Känns så underbart att få känna en lukt som påminner om älsklingen!
Och jag längtar så otroligt mycket till imorgon!
God natt♥

stress som fan!

Hej, de va längesen jag startade mina inlägg med en hälsnings fras ;)
men idag har det varit den mest stressigaste dagen på länge! vaknade lite försent i morse, så fick skynda mig till bussen, hann inte få i mig någon frulle, så under nationella provet fick jag huvudvärk och vattenbrist.. :(
Sen åkte jag hem efter de, kollade på film med mami ♥
vi myste lite med te och Hur många lingon finns det i världen.
Tog en liten powenap på de, så nu lär jag ju inte kunna sova ikväll! vilket jag måste, eftersom att imorgon är det nationella i  engelska + ordinarie lektioner, och de kommer att ta kol på mig!
Ska även åkta till trollhättan imon, och på lärdag blir det att åka till älsklingen ♥
Och under hela eftermiddagen har jag suttit och bakat  ost och skink pajer till min morfars 75 års dag!
och det är en riktig energi killer! :O
men nu ska jag ta ut den 2a pajen och sätta in den sista :)

Jag ska helt enkelt sluta vara ärlig!

Jag har hela mitt liv trott att lögner skapar problem, men det är fan tvärt om!
Bara för att jag vart ärlig i en situation så är längre inte min bästa kill kompis vän med mig längre, och det svider rätt gott! :S
Jag har hela mitt liv försökt att ljuga så lite som möjligt, ändast för att lögner skapar problem, och att jag hatar folk som ljuger så varför skulle jag ljuga? :S
Och jag menar, varför ska jag inte vara ärlig mot en vän till mig? Och varför ska jag hålla tyst om en sak som sårat mig som in i helvete?
Och varför ska en del killar vara såna svin?
Jag förstår mig helt ärligt inte på dagens ungdommar, jag är själv en ungdom. Och jag förstår mig inte på mig själv heller. Men fyfan för allt!

Jag skiter egetligen i vilket, jag vet att jag inte har gjort något fel över huvud taget, det är bara han som är jävligt omogen och inte kan förstå verkligheten!
åh..


3 dagar kvar!

Gör mig redo för att åka och handla med mami, sen ska jag till skolan på en ledig dag för att ha utvecklingssamtal! :( Men har iallfall fått sova ut ;) och det är rätt skönt att få säga!
Min uppdattering på bloggen har varit ur kass, och det är för att det har varit jätte stressigt med skolan, och allt runt om kring har bara varit kaka på kaka.. :S
Så det har varit rätt jobbigt att ens hinna lägga sig i sängen innan man ska gå upp!
Jag fyller år om typ 1 vecka :D
och det firas med en super fest på lördagen den 5 :) as nice! men jag funderar helt ärligt på vilka som ska komma haha, eller om vem som helst ska komma.
fast det kommer bli as jobbigt ;)

10 kilo tyngre!

Åh, har precis tryckt i mig 6 chicken nuggets och ett glas cola :)
Gott när man kommer hem att mami och papi har köpt donken! Men nu är det fan slut på synder! nu blir det min schaky och ska börja om så som jag åt i början! Men den maten påvärkade mitt huvud som in i helvete! fick sån migrän, vet inte varför. Men de va la för jag bröt mina vanliga mat vanor? :S
Aja, men nu är det back on track och no more kalories :D
Och i min ensamhet så har jag funnit jätte fina förlovningsringar inne på guldfynd i göteborg, och jag smälte direkt! super fina silverringar, inte allt för dyra faktiskt :)
Hihi, men jag kan ju få drömma vidare om förlovning :( Och på tala om de, så saknar jag sönder efter min bebis! Men ska strax få träffa honom, det är 6 dagar kvar och jag längtar som fan!! ♥
hehe, men nu ska jag dra mig tillbaka till teven och mysa ner mig till Big brother live :)
Ciao

no pain, no game

Ska strax gå ut till bussen och åka in till Göteborg och träffa Madde och sara, Ska kolla lite på en jeans jacka inne på Gina, och sen på en ur snygg västa inne på Missäy! hihi :)
Ska försöka få i mit lite mat innan jag åker, så jag får sluta skriva nu.

Ciao ♥

tjäna pengar på att blogga.

Du kan tjäna pengar på ALLT du gör på internet!

När du köper kläder, skor eller beställer resor får du galna rabatter!

Vem vill inte få pengar tillbaka när man shoppar liksom ?!

Bli medlem på länken här ----> plussikassan.se

Så får du blir medlem får du 20kr, gilla deras fanpage på

facebook så får du yttligare 25kr. 45kr på bara några få

knapptryck, hur enkelt som helst!

 

 

Bli medlemmar NU :*


Just love..

We all die, The goal isn't to live forever, The goal is to create somthing that will ♥

Jag sitter här i min ensamhet och har hur tråkigt som helst, eller hälst. jag vet inte riktigt hur det stavas :)
Och jag orkar inte ens lyfta på röven och hämta min telefon så jag kan få tag i någon :O För jag vill verkligen inte vara hemma! Och jag kom nyss på en sån snabb grej, att det finns så många ord, som jag borde veta hur man stavar, men som jag egentligen inte vet ;) Haha. som ex, jag hade stavat egentligen : igentligen, om inte min telefon hade rättat mig :)
såna små saker, som inte ens är intressant, <-- och de vet jag inte heller om jag stavade rätt på. Hehe.
Så jag ska sitta här i min ensamhet, en jävla lördags kväll!
Jag vill ut, jag vill ha kul!
Vill inte sova hemma ens :( FOREVER ALONE...

super glad tjej!

Sitte hemma i min gose säng och slog precis på både teven och datorn, min älskade laptop är nu igång igen :)
eller, den har varit igång hela tiden, bara de att jag har plockat undan den, och nu plockat fram den igen! :D
Men jag var innte i stan idag med Sara och David, köpte mina älskade och efterlängtade skor!! hihi

Och jag ar super glad, och jag har gått i dom hela dagen, och jag har fan vart glad varje steg jag tog! :D
Tog nämligen skorna och gick ända ifrån möölndals station och till aktiviteten typ, där min farmor bor. Hon fyller 65 år idag, och vi hade ett litet kalas för henne :)
trevligt var det, men fan va trött man blir utav att bara sitta och inte göra någonting! så vi åkte hem, och jag har varit så sugen på donken hela dagen! och det har precis öppnat en McDonalds 3 minuter ifrån mig, hehe så jag funderar på at ta min, eller papis cykel och köpa mig en Chicken junior :)
Men det kommer nog inte att hända, men jag vill hitta på något idag! men det börjar bli lite sent, eller sent och sent klockan är kvart över 8. Men när man bor där jag gör, så blir det sent......... för det tar ett tag att ta sig här ifrån :(
Pratade med min älskling förut, och jag verkligen känner hur mycket jag saknar honom! för varje gång han ringer, så börjar mitt hjärta slå så hårt, och att höra hans röst får mig att gråta!!
Åh vad jag saknar dig älskling!
Och sen, att se andra "par" gå över allt och hålla händer och kyssas och sånt, det får mig bara att sakna honom mer :(
Men det är bara 1 vecka kvar tills jag får träffa honom igen :) ♥

Inte helt fel..

Det är ju inte helt fel med våffor på en torsdags eftermiddag! :)
Skulle egentligen varit och träffat Felicia igen, (efter att jag kommit hem) men jag somnade.. Och det är inte alls ovanligt att jag gör det! ;)
Men vart klar för en stund sen, och jag åt i stort sätt medans jag gjorde våfflorna, sen var det mina systrar och deras kompis som skulle äta. Och utav att överdriva va det typ 25 stycken våfflor när dom skulle äta, och tallriken vart typ slickad när jag kom tillbaka in i köket.. Vilket betyder, = jag är en grym kock! :D



Imrogon är det fredag, och än så länge så vet jag att jag ska vara med min aldeless underbara vän Madde, Har ingen aning om vad vi ska göra, men jag har verkligen lust att göra något ovanligt. Haha.. :)
Men vi får se vad vi hittar på!
Imorgon är det bara 1 vecka kvar, och jag längtar så jävla mycket efter dig ♥
Ciao så länge

Vita fransar

Sitter hos fille, och har precis målat mina fransar vita :)
Ska strax få till stationen och ta bussen hem. Ciao så länge :)


Hos fille

Sitter hemma hos Felicia och har precis kollat på big brother, och nu sitter vi och snackar om allt mellan himmel och jord! Har verkligen saknat henne och det känns så bra att sitta här med dig!! :)
Men nu ska vi kolla på tv!
Och just det, pratade med min älskling idag! Och det va hur jävla jobbigt som helst, men det va as gott att höra hans röst !
Men nu ska vi kolla på tv, ciao :)


Tappat exakt allt.

Med tanke på vad som har hänt, så har allt blivit mycket jobbigare för mig. Jag är inte ens motiverad till att gå till skolan eller att träna. Orkar knappt äta eller ta mig upp ur sängen!
Trodde helt seriöst inte att detta skulle bli så jobbigt! Men jag ska ringa älsklingen vid 6 tiden, eftersom att dem har "telefontider" mellan 17.30 och 21.30 så jag hoppas att jag får prata med honom en ganska lång stund! för jag saknar honom, och till att ha pratat med honom exakt varje dag, till att inte få höra hans röst eller att se honom är så jävla jobbigt!
Har aldrig kännt mig så ensam!

De absolut jobbigaste i mitt liv!

Idag, har jag och min pojkvän 8 månader, och jag fick aldrig träffat honom. Och kommer inte få göra det heller på ett väldigt bra tag!  Dessa saker som har hänt är väldigt personliga och kommer inte att tas upp på bloggen. För jag tycker inte att mitt och min pojkväns "privat liv" ska ligga ute här.
Men det jag kan säga, är att detta är det absolut jobbigaste som har hänt i mitt liv!
Jag älskar dig adam, och kommer alltid att göra! ♥

helt omöjligt!

Hej!
eftersom att jag bor typ på "landet" (kungsbacka-onsala) så är det så att if vi har inte speciellt bra "tv täckning" eller vi har de i vardagsrummet och i mina föräldrars sovrum, men inte i mitt rum. Jag ska få in max 1 an, 2 an, och 4 an och 6 an om jag har tur!
bara de att, nu under påsk helgen har jag fått in både 3 an och 5 an, och idag så zappade jag mellan kanalerna och fick fram disney chanel ! ;O
Och hehe, jag som älskar disney chanel ( dom äldre filmerna som ex alladin och dom.. ) så jag blev ju as glad! bara de att den kanalen har blivit så bombaderad utav nua serier, så man vet knapt ut eller in längre! de va bättre när man va liten, så ariel och mulan visades :D och när hannah montana började :D
haha!
men jag har inte och ska inte göra så mycket idag, ska bara ligga i min säng och tycka synd om mig själv, och samt försöka bli av med min förkyldning tills imon :)

Ciao ♥

Fortfarande på G-Z

sitter fortfarande på game-z.. Har fått spela lite CS på markus konto, AS länge sen jag spelade ju!
det var faktiskt as kul att få spela igen, och jag funderar på att ränsa min dator hemma så jag ska kunna spela igen! och det hade varit fett värt! FÖR JAG ÄR AAAAAAAAAS GRYM ;)
Haha, faktiskt så har jag ingen aning om när jag och sara ska åka, hon sa att hennes kompis amanda ( som jag tidigare var vän med, men som ljög ihop sig en jävla historia så jag är inte längre vän med henne )
som sagt, att amanda skulle komma runt 04.00 men jag vet i fan om jag orkar vara här så länge! det är typ 3 timmar kvar, och vi var här strax innan 22.00 och det är snart 3 timmar sen vi kom hit. och palla sitta här de dubbla lixom!
Men jag ska försöka fjäska lite för markus, så jag kan få spela lite till 8)
haha, men vi hörs nog mer imorgon, eller senare idag  OM JAG FORTFARANDE ÄR KVAR HÄR DÅ. haha (vilket jag nog kommer att vara, och jag ångrar fett att jag inte köpte med mig någon dricka :(
CIAO BABEEES

Game-Z

sitter på game-z med sarisen ♥
har la inte så mycket mer att säga, mer än att jag saknar min bebi så otroligt mycket och att det känns som att jag kommer att vara här HEEEELA kvällen..  
Låter nog roligare än vad det är, eftersom att jag har glömt av m,itt CS lösenord, och jag har inga pengar till att köpa timmar ;( FUCK LIFE DÅ JU!
haha, hörs nog senare eller imorgon!
ciao ♥

Förjävla morgon!

Sitter med datorn i sängen och kollar på Ellen. Mår inte alls så jävla bra idag, bråkar fortfarande med min pojkvän.. Vilket tar som fan på mig!
Så min morgon har varit förjävlig rent ut sagt, och det värsta är. Att ingen förstår mig..
Och det är nog det jobbigaste utav allt..


just hold me.... i miss u so much

Sitter och kollar på crinimal minds. Är inte alls på humör för något bloggande alls, men jag skiter i vilket.
Har varit med Daniella idag, och vi har gjort en liten tripp i Mölndal och sen till Kållered, och sen till Mölndal igen. Har ingen aning om varför faktiskt, väntade i stort sätt på älsklingen hela dagen, men som vanligt kan han inte hålla vad han lovar. Så jag fick åka hem ensam..
Och det är just det som har gjort mig så jävla arg, och jag tänker inte skriva om det över huvud taget!!!
Så ikväll, ska jag inte göra ett skit. Jag ska ligga i min säng och "tröst kolla" på TV. Och försöka få tag på Sara, Och samt ska jag fundera på hur jag vill ha min blogg.. :)
Och sen ska jag få tag i Fille som ska hjälpa mig med en annan sak på bloggen, så jag kan få mina smilisar att synas.. eller bli smilisar, isf för ex : :) .
Så det är vad jag ska göra nu.





Ciao.

Never underestimate a person. Only God knows what lies in its soft shield

ska strax gosa ner mig i min säng och kolla på ; min pappa är bättre än din pappa.
Det är sesångstart idag, och man måste ju kolla om det är något att hänga i granen ;)
Pratade precis med Fille, och det kanske blir så att jag ska träffa henne ikväll, och förhoppningsvis nana hos henne. Eller jag hoppas nog att det blir så, eftersom att bussarna hem till mig slutar gå 22.47 ifrån stationen hehe.
Men vi hörs nog senare, ciao ♥

sitter i bebeisens tröja, = JAG SAKNAR HONOM!!

bloggen uppdatteras

Kommer inte skriva så mycket inlägg nu faktiskt. eftersom att min blogg är äntligen under en total makeover :)
så jag hoppas det går så fort som möjligt så jag kan komma tillbaka i samma fotspår igen!
ciao ♥

when u fall, only your closest will catch u.

Är hemma hos sara, har precis gjort iordning mig och vi ska strax dra in mot stan. 
Måste för de första kolla mitt konto! sen får man se vad som händer, 17.45 är det träning som gäller, för nu är det back on track! för nu är påsk helgen över, och inga fler synder! :)
Sen, så ska jag antagligen få min blogg fixad ikväll !! :D
ciao ♥

Fifa 2012

Ligger i Sanders säng och kollar på när han och min älskling spelar Fifa.. och det är inte speciellt kul.. så jag funderar nästan på att gå ut och ta mig en promenad runt i majorna, men problemet är då att jag kommer gå vilse. haha! Vi har väl inte gjort något speciellt idag, mer än att ha tagit det lugnt hela dagen, och det kommer bara mer och mer folk hela turen hit typ, haha! Men jag ska iallafall ta mig en liten tupplur nu, och ladda inför bigbrother om 1 timma :) Ciao

Himmel säng

Vaknade precis brevid min baby, i världens goaste säng! Hela dagen igår så va vi här hos Alexander, och det är också här vi är nu. Vi gör inte speciellt mycket, kollar på kvällen är din och bara tar det lugnt, vi väntar på att Anna ska komma hit med mat :) Ciao så länge

Ciao bella..

Nu har sarisen kommit, och vi har varit ute på en liten promenix.
Ska kolla på ciao bella tydligen :)

så det är allt för mig just nu,..  :)



Instagram

sitter och väntar på Sarisen ♥
hon kommer strax hit, och jag har verkligen saknat henne, har inte pratat med henne på ett par dagar, föräns idag. så nu är hon påväg hit.
Och så ska vi förhoppningsvis träffa jocke sen, så kanske det blir en liten bil runda innan min älskling kommer?
Gjorde iordning hans påskägg, men han får de inte föräns imon ;)

Idag har det förävrigt vart et jävla skit väder!
åkte till coop med mami istället för att ta cykeln, så jag fick köpt mina saker till älsklingen, + mat till ikväll.
Så ikväll blir det en mysig taco kväll med the familia ♥
Ska la gå in i mitt rum och gotta ner mig lite innan sara kommer, Ciao ♥

Blåbär & Banan!

Good moooooorning!
Vädret är aas tråkigt verkligen, och jag som hade längtat efter att få gå en lång prominix, men det vägrar jag i detta vädret! så istället så tar jag cykeln ner till coop om en stund och köper påskägg till min baby, haha han blev as glad.. (är han kanske 3 år?? )

Haha, Men jag sitter i min systers rum, och dricker min schakey schakey och funderar på om jag ska sälja min HENRI LLOYD tröja, och det ska jag göra.
Så här kommer 2 bilder över tröjan, och om ni är intresserade så hör bara av er i kommentar fältet :)
är inte speciellt aktiv när det gäller min mail..



Tröjan är Storlek L. Men den är som en S/M ifrån ex gina tricot.
Jag köpte den för 1200 och säljer den för minst 300 :)

Ciao ♥

Påsk lov!

"Firar" starten utav mitt lov med mamma i soffan och kollar på CSI. rätt gott med 1 veckas lov nu, efter en ganska så jobbig skol period. För mig iallafall.. :) Träffade min baby idag en liten stund. och ska vara med honom hela helgen, För efter helgen kommer jag inte få träffa honom så mycket mer... :( och det skär i hjärtat på mig! Kommer sakna han så in i helvetet mycket! Men nu ska jag fortsätta kolla. ciao

Ååååååååh!


Jockiboi... snälla skärp dig!
jag hatar honom, han är sjukt äcklig. men hans blogg är underhållande, men fortf äcklig. If minst 1 gång om dagen visar han sin penis i son blogg. Bild/video inlägg.. men det är väl så han tjänar sina pengar?
att visa upp sig? Och det är PINSAMT.
fyfan.
JÄTTE MYCKET DISS IFRÅN MIG!    http://www.jockibois.se/

Hanna W = Kissie?

Kikade in på Hanna W's blogg lite snabbt för att se om de fanns något nytt om henne och jockeboi's fake förhållande. Vilket är så otroligt hima skämmigt att ens skoja om!
nog om det, såg lite längre ner på hennes blogg att hon vill se ut som en barbie.. smal midja och stora bröst och blond.. Min åsikt om Hanna är att hon har inga bröst, hon färgar sitt hår så mycket att det ser så risit ut som möljligt! Hon kanske är smal, men hennes kropp är så otroligt äcklig och ful så de är nästan synd om henne!
och de där med barbi stil, är de inte lite mer Kissie än Hanna W?
och sen såg jag ännu lite längre ner att hon kör en diet med tabletter och barnmat.. = Ännu mera Kissie.
Och va de inte Hanna som va så självständig och hittade på allt själv? HAHA.


& en annan gjer jag persontligen stör mig på angående Hanna W. Hon sminkar sig så kraftigt så att hon blir orange i ansiktet, medans hennes hals och armar +  händer osv är hur bleka som helst..
Ska jag skicka smink tipps till människan? :)

Piggley Wing & Frukost..

vaknade precis upp på min lediga dag. Hur underbart som hälst, solen skiner. Men värmen är ju inte på topp.. men det kommer väl? Fasr för ett tag sen var det ju så varm utomhus att man kunde gå ut i bara tröja. Men inte nu längre.. :(
Sitter if och kollar på Piggley Wing och dricker min shackey :) den är ju inte super go, men den går ner och dessutom är den hur nyttig som hälst! Och med tanke på att jag och min papi har börjat ta allt detta med mat och träning rätt allvarligt så är de inga onyttigheter inte!



De bästa med min schakey är att den är rosa och innehåller hallon :)
Och faktiskt, under snart 4 dagar med endast de jag får äta, så har jag gått ner 2 kilo! och jag är så grymt stolt över mig själv, för jag trode aldrig att jag skulle kunna motivera mig själv till något sånt här. 2 kilo är ingenting, men när jag har fått igång tärningen lite mer också så kommer allt gå undan! :)
Och om ni också vill gå ner i vikt, så kan jag skriva ner bra recept och allt om ni vill. hör av er bara :)
Ciao så läge ♥


Zara med Felicia och Kant

Sitter inne i prov rummen på Zara och kollar när Kant provar kläder :)
ska väl inte göra så mycket mer idag, ska nog hem snart och dränka mig i lipsyl.. Min överläpp är så sprucken den kan bli och det gör as ont!
Ciao :)


En galen natt...

Sitter i soffan med min syster, och kollar på "en galen natt" .
Har inte bloggat på hela helgen, och det är för att jag har haft ganska mycket att göra!
I fredags, var jag med Sara hela dagen, vi åkte till Kungälv och skulle hem till Natalie. På kungälsvbussstation så träffade vi en rätt så dragen kille vid namn Gurra. Han hadr inget problem men att snacka om sitt sex liv. HAHA! och han är den "kända Gurra" som min och saras komis har vart tillsammans med tydligen, haha..

I lördags (igår) så vaknade jag upp med sara hemma hos henne, min morgon var inte den bästa med tanke på att jag små tjaffsade med älsklingen. Under dagen blir allt bättre, satt vid operan ett tag med sarisen och tog det lugnt. De fina vädret försvann och det gjorde vi med, vi kikade in i stan och kollade runt lite på åhlens efter en poncho som jag har, och som sara vill ha. Men den hittade vi inte :)
Sen stack vi in våra huvuden på H&M och så köte jag en svrat blus, som var as snygg!

denna ovan, fast typ nästan genomskinlig.
Den sitter as snyggt!
igår kväll runt 01.00 kom älsklingen och marko hem till mig och skulle sova här, så jag fick mysit lite med min älskling innan han somnade, satte på Fast and ferious, och somnade bokstavligen till den haha.
Idag har jag inte gjort något alls, mer än att ha "uppgraderat" mig i mitt nya liv, nu är det inte bara träning. Utan rätt mat också. Och blomkol och brockoli mos låter vidrigt om in i helvete! men det var rätt gott faktiskt.
så brockoli och blommkols mos med kött och massa grönsaker, var min lunch.
är fortf inte hungrig ;O
så jag hoppas att allt detta fungerar, pappa har redan gått ner ca 4 kilo på 4 dagar. Så jag hoppas det fungerar det samma för mig!
På måndag blir det föhoppningsvid Yoga, och på tisdag Fuego.
får se hur passen ligger tidsmässigt.
ciao :)


RSS 2.0