Gelé kit?

Gjorde mina naglar förra veckan typ, och jag har ALLTID älskat att pilla med naglar och hår och sånt, kanske där ifrån jag fått mina små talanger? :)
Nä, men Felicia min barndomsvän som gjorde naglarna på mig, är nyybörjare. Men naglarna blev as bra! så om ni bor i göteborg/kungsbacka hör av er till henne. Hon gör de as bra ock billigt!! :) (klicka på "felicia" så kommer ni in på hennes blogg) ♥
 
Men hon beställde ju sina nagel grejer på internet, och jag tyckte de lät så bra. Så ag tänkte sno ideén utav henne, fast endast använda de på mig själv haha! :) endast för att kanske ha något att göra på eftermiddagarna. 
fast jag är inte riktigt säker än. De start kittet jag vill ha isåfall kostar 3000 kronor, och de kanske inte är värt pengarna om jag bara ska göra de på mig själv?
eller vad tycker ni? :) 
 
 

hemma med huvudvärk!

Vart hemma sen igår med en migrän som vägrar att gå över!
så jävla trött på detta nu!
Så jag har suttit nästan hela eftermiddagen framför min systers dator och avinstalerat alla "the sims" spel, och nu när jag skulle instalera dom igen så går de inte. Fattar ingenting!

Och nu, ska jag faktiskt bli seriös med bloggandet igen! jag vet att jag har sagt de typ 100 gånger, men nu ska jag bli bättre! :)

New nails!

Sitter hemma hos Felicia och pillar lite på hennes iPad, vi har just avslutat min sittning som har tagit typ 3 och en halv timma. Felicia har nämligen köpt ett "gelé nagel start kit" och jag var en försöks kanin ;)
Dom blev as grymma!
Och nu väntar jag bara på att min älskling ska ringa, och jag ska strax gå mot bussen för att ta mig hem :)


The whole ten yards

..sitter och kollar på film helt ensam en lördag..  Fast det är rätt avkopplande efter en dag som denna! Solen har stekt på dom attans, och jag är faktiskt glad att det är svalt ute nu! :)
Så nu sitter jag här, och har precis dränkt min likbleka kropp i brun utan sol, hehe!
Skastrax fortsätta med att bleka mina tänder!
Hörs senare !

RSS 2.0