L.O.V.E

Att ligga i soffan med täcke, och frysa på en sån här fin dag är fan förjävligt! Älsklingen och jag kom hem klockan 7 i morse efter en jobbig natt! Vaknade runt klockan 1 och mådde lika dåligt som när jag kom hem, min baby åkte vid 2, och jag här legat i soffan sensdess .. ögonen känns hur tunga somhälst och jag känner faktiskt inte för att skriva mer just nu. ciao

Espresso house nordstan

Sitter just nu på espressohouse med madde, Sara, Louise och Amanda. Har allmänt roligt :)
Väntar på att min baby ska komma så att jag får mysa lite med min älskling !
Har inte så mycket mer att säga, mer än att jag har förjävla ont i rumpan efter igår på spinningen!


Underbar dag!

kom precis hem efter ett spinning pass med papi, FAAN va jag hatar spinning, och inte nog med det så har jag nya skor. Vilket förvärrar situationen en aning! en ganska stor aning! men det var skönt att ha de avklarat, i veckan blir det Fuego. Vilket är inprincip samma sak som Zumba. Jag älskar zumba, så det ska bli kul att testa fuego!


Förövrigt så har jag haft en super dag tillsammans med Felicia och Simon! Suttit på torget här i kungsbacka och ätit subway i solen, snackat skit och bara haft det allmänt kul! tog en tripp in till kungsmässan, felicia skulle tagit hål i örat, men ångrade sig.. 150 kronor för ett hål i örat? helt sinnes sjukt, det fanns ett ställe i lindome, som förövrigt stängts ner. Då de kostare 49 kronor att ta hål i örat. En sjukt stor skildnad, 100 kronor! det är väldigt mycket i längden, om man skulle fortsätta ta hål på samma ställe..!

Så just nu sitter jag ny duschad, och väntar på att klockan ska bli 22.00 vilket means ; BiiigBrother tiiiiime!! :)
Och för er som kollade igår, (eller i söndags) Hulda(?) som kom in tillsammans med 2 andra, JAG tycker att det är en risk att ta in henne, om Sipan hade varit kvar, hade det inte kommit ut snälla ord! Och jag tror inte heller att det kommer att bli så vackert heller, med tanke på att både Marcel och Tenny sa saker när dom 3 gick in big brother huset.
Men alla vet nu hur Marcel fungerar och att han är en riktigt bitter man!
ciao ♥

Historia

Sitter med Felicia i hennes skola och medverkar på hennes lektion :) just nu snackas det om första världskriget och varför det startade. Runt 5 så ska Papi hämta upp mig för att vi ska åka och träna ;)
Men nu ska jag se lite mer intresserad ut. Ciao


hey god locking!

Har precis gjort iordning mig och är redo för skolan! missade bussen, så hihi jag blir en aning sen. Fast det gör inget, för min första lektion är typ 20 minuter lång, och andra lektionen börjar inte förän 12.20 så det är rätt gott att vara jag idag :)
Igår kväll så satt jag och halv grät medans min syster gjorde flätor på sidan av håret på mig, satan va ont det gör! kanske för att jag är rätt så håröm? men tror det skulle göra ont på en icke håröm människa också!



ciao ♥

Avan Jogia


En riktig pudding!! *-)
Haha, kom precis hem ifrån skolan, och ska nog ta mig en snabb tupplur = då kan jag inte sova inatt -.-
men att power nap'a lite ger if mig väldigt mycket energi! hoppas på att min baby ska sova här idag!
har väl inte så mycket mer att säga nu, så vi hörs sen.
ciao♥

dålig uppdatering, bra väder!

Sitter i soffan och kollar på : får vi följa med? Med filip och Fredrik :) idag har det varit ett underbart väder!! Vaknade upp lyckligast i världen brevid min älskling! Har varit med han i torslanda hela helgen hos älsklingens kusin Linus. har haft hur kul som helst!! Och framför allt mysigt! Det är nog de ag kan säga om helgen, så.. har precis färgat håret, och halva badrummet. hehe! Men ska strax sova, och innan de ska jag slänga in lite ved i elden, och och ringa min baby. men sov gott sötisar! :)

Det är nu jag behöver dig som mest..

Sitter ute i solen med min dator och bara njuter, min dag har inte varit annat än dålig!
När den personen man älskar mest får en att gråta, så kan man inte må sämre. Och det är just detta som hela min dag har gått ut på, 70 % utav denna dagen har jag spenderat gråtandes i min säng. söker inte efter någon uppmärksamhet, detta är som sagt min blogg. och det är här jag skriver av mig!
Men jag tror att det är p-staven som pratar lite grann också, för min barnmorska på pekade ; krafriga humörsvägningar! och det är bokstavligen det jag hafe både igår och idag!
Men jag ska inte göra era ögon fyrkantiga ;)

ciao ♥

tattoo insperation

Jag har alltid älskat tatueringar, önskade att jag kunde säga att var är uppväxt i en tatuerings studio, men det förblir en dröm :)
Men sen jag var liten, har mina "barnböcker" alltid varit tidningen Tattoo. Och på tala om den, så har pappas bästa väns fru varit med i den, efter att ha fårr pris för sin tatuering. ska faktiskt se om jag kan hitta den till imorgon :)
Men här har ni iallfall min tatuerings insperation ♥









big brother strax!

Hejsan! Ligger här ny duschad i soffan och kollar på biggestlooser med mami, snart börjar Big brother ! :) får se om det är något att hänga i granen idag! :) Säger god natt, så hörs vi imon

åh va bra jag är!

Hej på er!
har precit ätit middag, och jag är så jävla bra!
kyckling och klyftpotatis med tzatsiki! jävlar va bra jag är!
det är nog det enda jag har gjort sen ajg kom hem, gick och la mig en stund för att jag hade ont i huvudet. men det gick över ovanligt fortf! :)
så nu sitter jag här, helt mätt och belåten och längtar tills ikväll då jag får skratta mig trött till bigbrother :)
det var väl det jag hade att säga just nu.. eller, jag tog av mitt "förband" på armen efter att jag satte in p-staven, och fy fan va äckligt det är att känna den :S
men, det är skönt att det är inne, och det gjorde inte alls lika ont som jag trode att det skulle göra nu efteråt. :)

ciao ♥

Espresso house

Hej, sitter på espresso house i nordstan. Gör inte speciellt mycket, har förövrigt lagat mat till ca 36 gäster i resturangen i skolan, vilket vart ganska stressigt. Men nu kan jag inte skriva mer. Ciao

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3286774/images/2012/pic_195033231.jpg" class="image">


ändrade planer!

Hej igen!
ändrade mitt tv tittande i sista sekunden, eftersom att Djungelns drottning är nu idag, varje onsdag 22.00 så ska jag faktiskt kolla på de istället för bigbrother :)

Tycker det är lite roligt att kolla på detta program, endast för att jag är "bekant" med juliette, och för att en HELT pantad tjej ifrån de "bortskämmd" programmet ifrån förra året är mer ;)
haha, tycker att denna serien är så sjukt jävla tråkig egentligen! för dom är så jävla sjuka i huvudet! jag hade själv aldrig klarat av en timma i djungeln!! för jag är så rädd för små djur som man kan vara!
men att se dom springa runt, gör faktiskt så att man skrattar, och ju mer jag skrattar... ju tröttare blir jag, haha! :)
ciao ♥

mästerkockarna

Sitter här just nu och kollar på mästerkockarna med mami ♥
Kom för övrigt precis hem efter en underbar dag med min älskling, johannes och anna. Vi har la inte gjort något speciellt, mer än att vi var i allum en stund på dagen, sen kollade vi runt lite i stan. Sen åkte vi till Lindome och träffade Tanya, therese och alex och lalle. Sen vart det raka vägen in på lastrada och fylla magen.
Sen åkte jag hem efter det, och nu sitter jag här. Pausen är slut nu, så nu ska jag fortsätta kolla på mästerkockarna, så vi hörs nog lite senare.

Ciao ♥

igår på SIBA

en liten bild igår från siba, :)

Onsdag

Hej, det var ju igår jag satte in min stav, och igår kväll fick jag tillbacka känseln i armen, och det vart inte direkt skönt. Kunde ju inte ens sova som jag brukar!!



Men nu har jag precis kommit ur duschen, och jag kollade på termometerna, och det är 13 grader ute!! så jag ska strax gå ut och lägga mig i solen tänkte jag, eller?
Nej, haha. jag ska faktiskt fixa mig lite frukost, klä på mig och sticka till skolan :) så jag hinner inte med  något solande idag !
fast jag funderar på att åka till gamlestan och köpa ett solkort där, 150 kronor i månaden, du får sola hur mycket du vill under den månaden. det är ju as värt! fast frågan är ju, hur bra är rören isf?

Jag ska iallfall åka dit och kolla och höra så det verkligen stämmer :)
ska äta nu, ciao ♥

SIBA backaplan!

HAHA, vi har ju inget liv! så vi går runt inne på SIBA och kollar på apple datorer :)

pointing hurts!

Hej! att sätta in staven kändes inte över huvud taget! det var bara bredövnings sprutan so gjode för jävla ont!
viste inte ens att jag skulle få en! och det gjord mig faktiskt sur, jag tycker dom kunde informerat om det!
men jag ska strax träffa min baby, så ska göra klart här, sen ska vi åka.
ciao ♥

You did it, I forgave you. If you were to sit down on one knee, I'd say yes


Dags för den berömda p-staven!

godmorning sunshines! ♥
Vaknade för en liten stund sen, med påminnelse ifrån telefonen att jag skulle sätta på mitt bedövningsplåster på den markerade ytan på min arm. Klockan 11 ska jag vara på ungdomsmottagningen och sätta in p-staven, och jag som är livrädd för nålar! hur ska detta gå? Börjar faktiskt bli nervös!
Med tanke på att jag nästan svimmade när jag tog hål i naveln, så hur ska det gå med p-staven då? ;O
men jag får nog hoppas på det bästa och att plåstret hjälper! :)



Jeffery Campbell - Rock by sweden

Hej, kom hem för en stund sedan, efter en rätt lång dag inne i göteborg. Fick träffat min pojkvän och hur många goa vänner som hälst! har i stort sätt vart en as bra dag! - vädret för övrigt har vart rätt bra, kunde vara lite mer som och lite högra värme, men det kommer väl snart antar jag !

Jag älskar för övrigt Jeffery Campbells skor! Och dessa kommer jag att köpa när jag får mina pengar, såg dom för ca 2000 vid kompassen inne i göteborg. :)



Min klasskompis hittade en hemsida, där det fanns Fake jeffery campbell skor, dom ser typ likadana ut, men vad är det för mening? dom vart billigare, men det är nog sämre kvalité. Men dom finns där för folk som inte har råd :)

Utöver skorna, så finns det så sjukt jävla snygga smycket ifrån rock by sweden som jag bara älskar!
och jag tror att ni flästa kommer att hålla med mig, eftersom att jag älskar dödskallar, kors och ormar, och har alltid gjort! så kolla in dessa smycken och tyck till :)



Skriv gärna vad ni tycker om dessa :)



ny duschad, & på väg ner för att köpa cola!

hej igen! kom precis ut ur duschen, och nu ska jag och sara ner till affären och köpa cola, är så osminkad man kan bli, så om ni sr ett spöke gående, är det jag !:)

1000 sår i läppen!

God morgon! Jag vaknade nyss, Sara ligger fortfarande och sover! Kan inte ens fatta att jag är vaken nu! Med tanke på att vi somnade rätt sent igår! - hel sjuk kväll igår!! Jag och Sara vart i centralen vid 21.00 turen för att vi väntade på en kille som heter Jonathan, och när han kom så har jag faktiskt ingen riktig aning om vad vi egentligen gjorde mer än att skratta! No effence , men om ni skulle träffa han, och höra hans skratt, skulle ni inte gjort något annat än att skratta!! If, sen åkte jag och Sara hem till Sara vid 22.00 tiden, så åt vi lite sen gick vi ut igen och träffade patrick, jonte och fille, hade as kul. sen hände det lite mer o passande grejer när 2 till killar kom, TÄVLA PAJASER! Aja, men ska nog försöka sova en stund till ni. hörs sen

Hockey

Hej på er! Just nu sitter jag på vagnen till Angered, ska möta upp Sara och Amanda och sen gå vidare hem till jaquline och kolla på hockey. Får se vad som händer senare ikväll, kanske blir det att följa med två vänner till lokal fest, men får se hur det blir ned de :) Har inte så mycket mer att säga, så vi hörs sen. Ciao

Hockey

Hej på er! Just nu sitter jag på vagnen till Angered, ska möta upp Sara och Amanda och sen gå vidare hem till jaquline och kolla på hockey. Får se vad som händer senare ikväll, kanske blir det att följa med två vänner till lokal fest, men får se hur det blir ned de :) Har inte så mycket mer att säga, så vi hörs sen. Ciao

7 månader sen jag blev den lyckligaste i världen!

God kväll ;) Nu sitter jag och baby på tåget hem till moi, efter en hel skön kväll på stan så ska jag äntligen få åka hem och lägga mig i sängen och mysa med min favorit! Helt sjukt va goa vänner man har som kan underhålla en en hel kväll! Satt vid lillabommen en stund och bara tjata om massa skit men Sara och Marco, jävla underbara vänner! Så sant som det är sagt, bättre med få äkta vänner, än flera som backstabbar dig när du minst anar det! - jag och Sara sprang senare ner på hemköp så jag fick köpa mina cheesballs, för efter helgen är det slut på att godis ätande! För nu jävlar blir det bech 2012!! Haha, men vi hörs nog inte mer ikväll! Ciao

I hate when somone you know, turns to someone you knew

Godmorgon sunshines! - inte för att det är så soligt ute.. men mitt humör är ändå på topp! Jag och min baby har 7 månader idag. så idag blir det förhoppningsvis bio. Men jag är rätt bra på att förvänta mig mer så jag brukar bli ganska missnöjd, det gäller absolut inte bara med Adam, utan saker förövrigt också! Vid halv 2 ska jag på "möte" men min studiehandledare och en läkare för att ta hon ska förstå att jag har migrän! För att nu under 2012 så har jag haft 54 % frånvaro, och detta är tack vare mitt förbannade huvud! Så nu ska vi få det på papper att jag lider utav detta!! Sen ska vi försöka få tag i en riktig huvudläkare (i gen ) och sen får vi se vad som händer! Jag och pappa ska börja träna nästa vecka! Och om han ska dra med mig på body pump , så ska jag fan imej dra med han på zumba! :) haha, men vi hörs nog senare! Ciao

Frölunda - Brynäs

Hallo! Sitter just nu i soffan med mami, papi och Kenneth och kollar på hockey. Hoppas att Frölunda vinner idag igen! Har nämligen slagit vad med en kompis haha :) Men nu ska jag koncentrera mig på matchen! - ciao

las personas celosas son sólo envidia porque usted tiene algo que no tienen

Hej igen! :)
har suttit och överfört 4458 "saker" ifrån min telefon till datorn, skojar inte när jag säger att det tog lång tid! och gjorde endast detta för att få över 4 bilder, snacka om menings löst!
och nu fungerar det inte ens att ladda upp bilderna, nä nu fan går jag och lägger mig!!

två trötta ben..

Hej på er gosisar!
Halvligger i sängen och kollar på step up 2, och väntar på att middagen ska bli klar.
Min lillasyster hade önskat pankakor idag, själv tycker jag inte att det är någon middag, men det får la gå då? :)
Vart i skolan idag, och underskatta aldrig en kock! FY FAN va det är jobbigt att stå upp en hel dag och arbeta, i helvete vad ont man har i fötterna och benen efteråt! sen våra så kallade skor är inte så jävla praktiska häller!
ett par träskor i skinn (Y) dom är inte speciellt vattentäta när man ska städa häller, hade en del vattenkrig idag i köket. kan ju säga att jag var inte den som blev drabbad, men med typ 4 cm högt vatten på golvet, så är inte strumporna torra längre!
så nu hänger dom på tork, och jag börjar bli riktigt hungrig! ;)
Träffade min älskling en liten stund efter skolan, blev inte så lång tid. Eftersom att jag vart tvungen att åka hem, men nu sitter jag här och har hur tråkigt som helst, ska nog hitta på något. eller så lägger jag mig och vilar en stund! :)



Ciao så länge ♥

En banan varje morgon!

Godmorgon sötisar! - jag sitter just nu på tåget in till Göteborg, vaknade rätt pigg klockan 6 utan att min klocka ringde! Och det är hur sjukt som hälst för att vara jag. Men nu är jag vaken iallfall ! :) och som rubriken säger så här jag och min pappa startat en liten mini diet som vi egentligen hittat på själva, eller vi kanske inte är dom ända som äter en banan på morgonen för att starta magen, men det är inte bara det! Att äta fler gånger under samma dag, fast i mindre portioner gör faktiskt skillnad! I måndags startade jag med en "mat dagbok" i telefonen, vilket menas med att jag ska skriva upp vad jag äter, hur mycket och vilken tid jag ätit, i ca 2 veckor. och utifrån det se vad det är jag behöver ändra på! Och jag kan säga redan nu att jag har inte en enda tid då jag har ätit, som dagen innan. haha! Men nu ska jag hoppa av tåget, så ni får ha det bra så länge, så hörs vi igen sen. Ciao

God natti!

Denna kvällen avslutas med en skräckfilm, jag kommer faktiskt inte ihåg vad den heter, och jag armé för trött för att gå fram och kolla på fodralet, bege.hehe. Ska strax stänga av teven, för jag känner hur tunga mina ögonlock börjar bli! - det blev inte så mycket Big brother förut, för jag zappade mellan tv11 och 5an, eftersom att "djungelns drottning" startade idag ! Så det blev lite 50/50 där mellan kanalerna ;) Men nu ska jag släcka för dag, för imorgon ska jag gå upp tidigt som fan :( Ciao babes

Skinn jackan!

Hej på er, fick inte ihop någon direkt bild på min nya skinnjacka, men fick en hel del bilder på mig istället ;)
skinnjackan är på, men kanske inte syns så bra, räcker nog med att säga att det är super snygg, och vad jag har märkt så är den rätt populär!
sitter nu i pausen på ; mästerkockarna. och skriver, har lite brottom för det börjar strax.
idag så lagade jag och mami maten, blev as gott! kan inte säga mer än att jag är kung på att göra egna såser! både kalla och varma, men min brunsås idag slog allt! rätt kul när man kan lyckas med något man gjort från grunden :)
men här kommer lite bilder, för min blogg ser rätt tom ut :D
så nu ska jag tillbaka till teven och mami, och kolla klart på mästerkockarna. och klockan 22.00 är det big brother ♥♥
ciao så länge

As bra dag!

Hejsan! Sitter just nu och kollar på desperate housewives med mamma och carro. Kom ut från duschen för någon minut sedan, innan de kollade på på fröolunda - brynäs med papi och kenneth :)
Idag har det vart en otroligt underbar dag! vädret har varit as grymt, skolan va helt okej!
och nu sitter jag och väntar på min älskling som kommer om ca 20 minuter. Hoppas det blir lika soligt och skönt imorgon! - och imorgon så får ni nog en bild på min super snygga nya skinn jacka! :D


Ciao så länge ♥

På väg hem

Hej på er! :) - sitter just nu på bussen hem, efter en lång dag! Fick umgås med min pojkvän en stund, åkte runt lite. slutade att vi var i Mölndal och där träffade jag på daniella och amanda, två vänner ifrån grundskolan. vi bodde samt på samma ställe innan jag flyttade ifrån Mölndal. så det va as kul att få träffa dom träffa dom igen! Och eftersom att det är den kvinno dag skiten idag, så gick vi upp till Mölndal centrum där dem skulle ha något "firande" utav denna dag.. jag skiter faktiskt i denna dag, eftersom att det finns 100 dagar att fira något speciellt jag menar, hela världen dansar ju inte på deras händer och applåderar för jag jag fyller år? Nä precis haha! men nu är jag strax hemma och ska lägga mig direkt fakiskt. har så in i helvete ont i huvudet! Men vi hörs nog imon! Ciao

Big Brother & en super snarkig bästavän

Hej på er! Kollade statistiken innan jag började med inlägget, och jag har tappat sjukt mycket läsare nu under den tiden jag inte bloggat! Men jag ska bättra mig! Det lovar jag, det ska bli minst 2 uppdateringar varje dag! Prommiss!! men just nu ligger jag i Saras säng och kollar på Big brother, Sara sover förövrigt som en stock! Faktiskt på gränsen att jag inte hör tven pågrund av hennes snarkande, fast det är faktiskt rätt gulligt, för hon är den enda jag känner som stönar i sömnen! :) ° Idag har jag faktiskt inte gjort så mycket, mer än att jag var ledig ifrån skolan. IGEN! så jag och min älsklings pojke fick en redig sovmorgon, han åkte in till Göteborg runt 11-12 för att han skulle till Alingsås till våran van Sebastian som brutit av hela benet! Haha klant arsel säger jag bara! Trots att det inte var hans eget fel ;) efter att Adam åkt så pratade jag lite med pappa, och så åkte vi till däröver för att jag skulle lämna mitt CV. ska söka ett jobb på Maleviks kakhus i däröver motet. så jag håller verkligen tummarna för att jag får det jobbet!!! Men nu är strax BB slut för ikväll, så jag ska strax stänga av tven och lägga mig och sova. Vi hörs igen imorgon! Ciao

hos bästavännen!

hej på er!
ni får verkligen ursäkta att jag inte har bloggat, men det är s mycket som har hänt nu på det sista.
bara i förrgår dog en nära vän till mig. och bara det tar som in i helvete på mig!
men just nu är jag hos sara. vi ska strax dra.
men ni får ha det bra så länge, så hörs vi nog 
ciao

hos bästavännen!

hej på er!
ni får verkligen ursäkta att jag inte har bloggat, men det är s mycket som har hänt nu på det sista.
bara i förrgår dog en nära vän till mig. och bara det tar som in i helvete på mig!
men just nu är jag hos sara. vi ska strax dra.
men ni får ha det bra så länge, så hörs vi nog 
ciao

RSS 2.0