sorry.

hej på er!
och jag ber enast om ursäkt efter en vacka utan inlägg.
har haft rätt mycket att göra, och mitt internet på mobilen segar som satan! så jag har inte gjort några inlägg.
skulle däremot göra ett den 15:de, hade skrivit inlägget via telefonen, och så kommer jag in i lisebergs tunneln.. så internet avbröts och mitt inlägg försvann. Dumt!
men nu är jag if hemma hos sara, har precis sminkat mig och vi ska strax åka och träffa min älskling. sen ska jag någ hem lite senare eftersom att idag är det sista dagen på lovet, och det är skola imon! vilket jag inte alls är pepp på!
men vi kommer förhoppningsvis att höras ikvälll!
ciao ♥

För lite tid

Hej på er! - anledningen till att jag inte bloggat på ett par dagar nu är för att jag har haft för lite tid för att ens tänka! Men nu ligger jag hemma hos älsklingen. Vi ska strax sova tror jag, han har nu en veckas skola till medans jag har lov! Men vi hörs mera imorgon! Ciao

På väg hem!

Hejsan på er igen! - nu sitter jag på tåget påväg hem till Kungsbacka efter en helt otrolig natt och dag hemma hos världens finaste pojkvän! Rätt långt att åka så här på kvällen, åkte från han kvart i 9. Och nu kvart över 10 åker jag ifrån Göteborg och är inte hemma fören klockan 11. Känns ju lite B. men jag för nog allt för att få vara med någon. Och det skriker nog toffel runt om mig. Men då får jag vara det! :) Men min mobil dör strax, så vi hörs när jag är hemma igen! Ciao

glad pojkvän

hejsan på er!
kom precis hem till adam igen för att ha varit på ; junk yard . och köpt skor.
han blev så jävla arg förut när vi vart på överby. men nu är han glad igen!
fast han komme nu så, jag skriver senare när jag har kommit hem!
ciao ♥

good morning!

hej på er!
vaknade för kanske 10 minuter sen, vart lite stressad för att jag trode jag skulle till skolan. Men det skulle jag inte! eftersom att jag först insåg efter 1 minut att jag låg i älsklingens säng. Och i mitt fall betyder det LEDIGHET!
är ledig imorgon också, men då skak jag till ungdomsmottagningen och ha ett litet möte om min p-stav som jag ska sätta in. Är lite skakis över det faktiskt! eftersom att jag har en grym nål fobi! och då undrar jag hur detta ska gå då!
ska if skaffa så mycket bedövningsmedel som det går, så att smärtan aldrig kommer fram! kanske låter lite frantigt. Men kan inte ens kolla på närfolk ska ta ett "stick i fingret" hos läkaren! VARFÖR SKULLE JUST JAG HA NÅL FOBI?
aja, ska gå upp och ta mig något att äta hade jag tänkt. Men ni får ha det så bra så länge, så hörs vi senare
ciao ♥

Hos baby'

Hej på er!
nu sitter jag ny duschad i älsklingens säng, och vi ska strax lägga oss och kolla på film tror jag nog att det blir!
- får se vilket bara. 
vi hörs nog mer imon.
ciao ♥

my bad!

hejsan gosisar,
har inte mått så bra idag så jag har glömt av att blogga. Ska bara vänta in pappa, sen så ska jag åka till älsklingen. Ledig imon IGEN!
as skönt. Och självklart åker jag till min favorit pojke då!
ska göra mig iordning nu, ciao ♥

Van Halsing

Hejsan mina små smultron!
- vaknade för typ 2 timmar sen, efter att ha tagit en liten power nap. Vilket jag engentligen inte borde göra, och det vet jag så mycket om! För om jag sover på dagen, finns det ingen chans att jag kommer att kunna somna på natten. Så nu får jag skylla mig själv, om jag är trött imorgon!

Ligger if i sängen och kollar på - Van Halsing. Som är GRYMT bra! - för er som inte sätt den handlar det om en "jägare" som jagar vampyrer,varulvar osv. Hur grym som helst!
- Och kvällens dress code ; Naked!


ska kolla vidare på filmen nu, btw. den visas på 6an just nu!
Ciao babes  ♥

En syssling

Hej gosisar!
Vill börja detta inlägget med att säga att idag mår jag as bra utav någon anledning, vet inte varför. Är bara sjukt glad för allt, sitter iallafall på tåget hem nu efter en rätt skön skoldag, kämpade järnet på engelskan för att bli klar med en uppgift som ska redovisas på fredag, och med tanke på att landet jag valde tidigare ( nya Zeeland ) inte hade någon vidare information på Internet så valde jag snabbt ett nytt land idag i början utav lektionen! - England.
Och flitig som jag vart idag skrev jag 4 hela a-4 world fulla med information om allt man kan tänka sig. På engelska! Vilket jag inte är så vidare bra på. men min lärare läste igenom min uppgift och sa att detta värt de bästa hon låst, utav någon som skrivit om ett land på endast 1 lektion.
Känner att det är rätt high class på de! Så det är nog därför jag är sa glad! :)

Och förra veckan fick vi en ny tjej i vår klass, men jag träffade henne först i måndags eftersom att jag vart ledig hela förra veckan. Och det som vart mest sjukt var det att idag på håltimman så frågade hon hur mitt efternamn stavades, Så jag svarade lite halv tyket ( rätt onödigt egentligen ) att det stavas som det låter. För min släkt är nämligen den ändå i världen som heter ; Jänsby. Och då sa Linda som hon heter att : det är rätt sjuk, för det heter jag med!!
Och då skickade jag direkt ett sms till min mamma och berättade att det är en ny tjej i min klass som har samma efternamn som vi har. och då visade det sig att min farmor och Lindas pappa är kusiner, så i 16 år har jag vart avundsjuk på folk som har "sysslingar" just för att "syssling " låter så häftigt! Och så i själva verket har jag haft en egen! Rätt häftigt! Så nu har jag inte bara en ny klasskamrat, utan en syssling också! :) - de var allt för mig just nu! Hörs senare. ciao

I skolan

hejsan!
Nu sitter jag i skolan, och har livskunskap.. Vilket är huuur tråkigt som helst, och det är just därför jag valde att blogga istället! sitter med Sabina och Freddy och lyssnar lite på musik. Och låten vi lyssnar på hittar du här.
Japp, men nu ska jag kolla facebook lite.
Ciao ♥

god natt!

hejsan på er!
Nu har jag och sara färgat våran otrolgt hemska  utväxt! och jag är sjukt glad över att den äntligen är borta!
vi ska strax lägga oss och sova för imorgon är det skola! - För mig iallfall, sara får nog se om hon går till skolan, she is kindof sick.. ( bra engelska. ha-ha!)
men jag ska dra nu, puss på er!
ciao ♥

på väg hem till bästa

Nu är jag och Sara på väg hem till henne, inatt blir det att dela säng med världens finaste vän! Hörs nog sen. Ciao

9 - minst!!

God morgon mina söta läsare! Sitter på tåget till Göteborg nu, fr att sen ta bussen till skolan. Och jävlar va jag blev glad när jag fick komma in i tågets värme! Det är inte direkt varmt ute vill jag säga!! Men ändå, efter typ 1 veckas ledighet känns det skönt att få komma till skolan! Har inte direkt saknat den, utan jag har nog saknat vad som finns inuti! Men nu säger jag hej då, och ni får ha en super bra fortsättning på denna dagen! Ciao

kunde inte riktigt sova..

.. Och jag har inte heller försökt!
- en kompis tippsade om en sida som man kunde se på film på, DENNA och från jag satte bara på någon film som värkade bra, men fan va de segade! för det första så tog det AS lång tid för filmen att ladda, och för det andra, så hängde inte ljuder ihop med bilden, och det är då fan omöjligt att kolla på en film då! och det tredje och värsta, är att filmen verkade ju bra! och så bara förstörs det så!

Aja men thats life, ska pröva mig på en annan film, och om inte det fungerar så fan skiter jag i alltihoppa och somnar istället! - ska upp om cirkus 7 timmar. Så jag for nog snabba mig på lite nu, men ingen har ju sagt att man inte kan sova på lektionerna!! (MOGET SAGT, MOOOOOGET!)
åh, rätt gött att jag sparar power king'en till imon iallafall, sen så har min älskling glömt ett par "tabletter här" ej recept belagda så jag kan äta dom utan problem! hehe, nej men det är något piller som gör att man får energi som håller under hela dagen. Och det är ju något jag behöver på morgonen! - är ju fan som en levande zombie på morgon kvisten, eller a.. fram till typ eftermiddagen! - för det är typ då som jag har gjort allt jag måste, och när jag är klar med allt, då kommer orken jag hade behövt från början, och det gör allt ganska surt! för det är på morgonen jag behöver min energi, inte på kvällen.. NOG PRATAT OM DE, nu ska jag sätta på patrik 1,5. Så ni får sova så jätta gott, så hörs vi av imorgon!

ciao ♥

~ nighty nighty!


- kvällens "mys outfit"
nu blir det att dra på en film och mysa ner mig i sängen! rätt tomt utan min gosebjörn! - Men egentligen, om man tänker efter så har jag nog fått tillräckligt med mys-timmar så jag håller mig ett par dagar till, eftersom att jag sov hos han nästan varje dag förra veckan och nu helgen som har varit så har vi sovit tillsammans. Så jag kan nog hålla mig ett tag till. Lite jobbigt att åka ifrån honom bara, när man har spenderat så mycket tid tillsammans under ett antal dagar så är det rätt svårt att åka ifrån honom. För mig iallafall!
Lite jobbigt med "långdistans förhållande" - Men jag tycker personligen att jag och Adam klarar av det galant! - vi ses någon gång under veckan, sen så spenderar vi helgerna tillsammans. Och det är det som är så bra, att vi känner samma människor, vi umgås i samma "gäng" om man ska säga så. Och det känns faktiskt bra, för då vet jag vart jag har honom ;) 
Men nu ska jag nog gotta till mig, kom på att jag har en power king i jackan, Men det kanske inte är så smart att dricka den nu? börjar bli ganska trött så tar nog den imorgon! ... och då betyder det att jag måste resa mig och ställa den i kylen! FUCK LIFE!
hehe, god natt sötisar! ♥

I LOVE WHEN YOU..











Middan 20:44 at night

hejsan hejsan!
kom precis hem efter en helt underbar dag med älsklingen, diana philip, amanda, matte och simon. Vi gjorde inte speciellt mycket, mer än att diskutera om mina fel.. jag menar, kan inte någon förklara för mig vad som är skilnaden mellan BÅRhus och DÅRhus. Jag menar, det är ju typ samma sak? eller?
i might have wrong, men jag står fortf vid min åsikt ; folk är döda på BÅRhus, och folk kan dö på BÅRhur. and thats it!

Men nog pratat om det, nu sitter jag här i min gosiga säng, lyssnar lite på musik och äter min fina middag som jag snabbt kokade ihop till mig och min syster. Makaroner och köttbullar är då fan något utav det bästa som finns i matväg. om man räknar bort korv med bröd.. (hihi som är fan det bästa jag vet!! om inte kinamat!!!!)
åh, fast nu ska jag sluta skriva massa sånt gott gott. För snart lär jag ju inte vara sugen på mina köttbullar! haha.
Imorgon är det skola.. SUCKK!! - vart ju ledig istort sätt hela förra veckan, rätt skönt!!
saknar min finaste bästa vän! henne har jag faktiskt inte hört av idag, så ska ta och smsa henna nu direkt efter detta inlägget!!

Men ni får ha det super så länge, så skriver jag nog om en stund igen!
ciao ♥

just woke up!

Hejsan sötisar! - har inte vart så bra på att uppdatera i helgen, har haft lite mycket att göra! Men nu så sitter jag Diana och Philip och kollar på sonnys chans. Lite oväntat att det ringde på dörren vid 10 på morgonen.. och där står Diana och Philip! Haha, rätt go överraskning! Så nu sitter vi i soffan framför elden och kollar på tv :) Kan nog vara snäll och skriva senare, nu ska jag gå in till min älskling. Ciao

Vaknade rätt tidigt..

Hej!
igår blev det inget kvälls inlägg för jag hade sån migrän! gick och la mig vid typ 7 tiden.. och sov fram till 11. då älsklingen väckte mig med att det ringde på min telefon. Jävla telefoner!!
Men nu är min huvudvärk borta if, och älsklingen är i skolan. Han kommer väl hem snart, tror han slutade halv 1 eller något sånt liknande.
Här i Trollhättan är det huur mycket snö som hälst, började snöa igår runt 11 på förmiddagen, och det har inte slutat och det snöar fortfarande. Det är ca -7 grader. Vilket gör att jag inte vill gå ut idag!!
men det måste jag :(
för runt 4 åker vi till göteborg och träffar upp lite människor, sen såska jag, älsklingen, Diana och Prendel hem to moi och chilla på livet. Ganska gött med en stor villa för sig själv ;)
Men nu ska jag fundera på vilket film jag ska ladda ner, så ni får ha det bra så länge! ciao♥

Rubrik?

nu har älsklingen kommit hem, och jag har stått i typ 40 minuter och lagar köttfärssås och makaroner till honom,vad jag förstod det som så blev han rätt nöjd :)
och undra vad vi ska göra nu? känner mig som en "sängpotatis" hehe, nu blir den sons of anarchy. bye ♥

Hårvårds tips

.. för långt hår!

Borsta aldrig ditt blöta hår! - då är håret inte lika starkt och klarar inte lika mycket som när det är torrt. Vänta tills håret har torkar, eller använd en bredtandad kam.
Att ha håret uppsatt i en knut, skyddar topparna! - mot dagligt slitage. Tänk på vad du använder i håret, ex. hårsnoddar med metall platta (vassa kanter) sliter upp håret. Använd en hårsnodd med slät kant.
Ha håret flätat när du sover! - du med långt hår ska inte sova med utsläppt hår. Då du rör dig i somnen skapar tovor och trasslar till ditt hår.
Använd hår inpackningar ! - minst 1-2 ggr i veckan, använd schampo först! det rengör och öppnar fjällskiktet på hårtrået, använd sedan hårinpackningen ( vårda och reparera ) använd slutligen balsam, vilket ger håret en mjuk och fin glans.
Tvätta håret så sällan som möjligt! - Det finns bra torrschampo! använd mottligt med schampo och mycket balsam!
♣ Undvik! - hårtork, plattång, och andra varma stylignprodukter som sliter otroligt mycket på håret. Ha i en värmeskydddande creme innan du ex. plattar håret, Färgningar och blonderingar sliter också mycket! Undvik stylingprodukter som - hårstpray.
Ät vitaminer! - som ex. silica eller hårkontroll!! as bra
Toppa håret! - är viktigt, men inte för ofta! håret växer ca 1-2 cm i månaden.
HA TÅLAMOD !
Massera hårbotten! - Det stimulerar hårsäckarna. det är bra!
Börja inte med hårförlängning! - Det sliter så otroligt mycket på håret, du sätter samma klämmor på ungefär samma ställe. Vilket gör att du sliter håret redan vid hårbotten. Vilket förstör ditt hår. - Håret är en död vävnad, och är det skadat går det inte att reparera! - men vad du än använder!! Du kan göra det lite bättre med hårinpackningar osv, men det kommer aldrig att bli helt!

gooooodmorning beauties!

Som rubriken säger så, God morgon! vaknade precis hos älsklingen. Han vart inte här :( - Men han är i skolan, vilket är bra!
Aldeless strax så ska jag sätta ihop min hår vårds tips-lista. Min egen vill jag då påstå! - för det finns så många som tar ifrån internet för att låta smarta typ, eller något. No affence, Men nu ska jag sätta ihop mina egna tipps, som jag har för mitt hår.
hoppas ni andvänder er utav dem :)

.. forgot to say..

glömde säga det, att imorgon så tänker jag prata lite om hår och kropps vård. 
lite kul att veta kanske, eller  vad vet jag, ni får gärna skriva vad ni vill läsa om i min blogg. Blir lättare för mig att underhålla er då :)
ciao igen! ♥

Hos baby

Hejsan!
sitter nu hemma hos älsklingen, ska strax kolla på vår lilla serie igen! haha, har nog blivit beroende utav denna serie, vilket är ganska vanligt för mig att jag blir beroende utav grejer. som ex. spel på min telefon hehe. 
Kommer ihåg när jag spelade ett spel som hette ; smurf villige. (vilket jag inte spelar längre) men det ligger kvar på min telefon, hehe. känns lite barnsligt att spela smurf spel, men nu är det ett annat spel som gäller! kommer inte ihåg vad det heter, med det har samma handlig som smurf villige, fast det är små älvor som springer runt i en liten by som jag bygger på.
Hehe, fan va fjantigt det låter endå!
men jag måste få vara liten ibland! men nu ska jag vänta in älsklingen som är ute i köket. sen blir det film time!
ciao så länge ♥

there is no way back!

hejsan på er igen!
Jag och stara står och dunkar på max! - Zatox - no way back .
finns nog inte så mycket mer att säga, än att vi ska dra strax. :)
så ciao på er så länge, så hörs vi ikväll ♥

... du och jag under täcket baby!

Hej igen! - nu har sara kommit hem, och jag har kommit ur duschen för ett tag sen, ska strax gå in och sminka mig lite. Och sen tror jag att jag och sara ska gå ut.

haha, denna låten  Ansiktet - äckligt är ganska rolig, för sen när är sex äckligt? eller.. Jag menar, om det är mellan 2 personer som älskar varandra så är det vackert. Och nu talar jag bara för mig själv och utifrån mig. Och folk har säkert massor av tankar och åsikter runt just "SEX" men enligt mig, är det vackert. Om man älskar varandra :)
Och på tala om sex, så är en vän till mig gravid! - hon fick precis reda på det, och jag är nog lika glad som hon är! hehe, tycker det är jätte underbart!
och här kan ni läsa henens blogg, om hennes liv, pojkvän och graviditeten. - Nellas blogg
Men nu ska jag gå in och göra mig iordning, Ciao så länge ♥

Godmorgon!

Hejsan gosisar! Jag vaknade för en stund sen i Saras säng, och bon vart inte här :( hon hade gått till skolan. För hon har inte samma tur som jag och får vara ledig ;) hehe ! Jag har inte så mycket att säga just nu, mer än att jag ska strax hoppa in i duschen en snabbis, och sen vänta tills Sara kommer hem! Så vi hörs nog lite senare! Ciao

RSS 2.0