Ut med gamla och in med det nya!

Jag har sen typ 13 års åldern vart helt såld för vaseline!
Vet inte varför riktigt, men jag har fått för mig att det ska vara bra för ögonfransarna.. Det kanske är många som gör så, jag har ingen aning! För vad jag vet så känner jag ingen som använder de p ögonfransarna!
Vet däremot flera som använder de på läpparna, men det är ju fullt normalt! :)

Aja, jag har iallafall inskaffat mig ett nytt idag i samband med när jag och mina päron svängde förbi ÖB tidigare idag, vaseline är ju inte dyrt vanligtvis, men på ÖB kostar de typ 10 kronor, så why not? :)


Faaaaaast!!

Haha, har ni någonsin fastnat i ett spel?
Jag har rätt lätt att fastna i nya spel, oftast spel som kräver något, och så laddade jag nyss ner de Simpsons spelet - tapped out.
Haha jag fattar det inte riktigt än, men de kommer väl!
God kväll! :)


Räddaren i nöden..

Kan som vanligt inte sova, jag undrar verkligen vad det är som gör att jag inte blir trött! För imorse gick jag upp vid 9, och då borde jag vara trött nu!
Men nepp.

Och eftersom att jag inte är trött så får jag äntligen teven för mig själv! Och då är det självklart att Disney Chanel får äran att göra mig sällskap! :)

Ska göra mig lite the också så att jag kan bli lite sömnig!
Ciaoo så länge!


Dags att packa!

Nu så har jag fått tummen ur rumpan och har faktiskt börjat att packa inför resan! Åker ju faktiskt redan på tisdag!! Bara 5 dagar kvar nu, eller knappt det! Denna dagen är ju strax slut, så.. 4 dagar kvar säger vi! ;)

Min syster fick hem sin iPad igår, så nu har jag suttit hela kvällen och knappat på den! Känner att jag också vill ha en! Fradgade faktiskt om jag kunde låna med mig den till Teneriffa, fick de svar jag väntat mig haha.. Rätt dumt att fråga en 10 åring om jag får ta ifrån henne hennes nya iPad i 1 vecka, utomlands dessutom. Haha svaret vart självklart ett nej.
Men, pojkvännen tar ju med sin dator, och jag har ju med min telefon, så kommer nog att kunna blogga, men det kommer nog inte vara så mycket utav det! ;)

Haha, men nu ska jag spela vidare! Ciaooooo!! :)


RSS 2.0