- still in babys bed!

Hej igen gosisar!
- har fått i mn lite frukost nu, typ halv 3 på förmiddagen, hehe. Ligger fortfrarande i älsklingens säng och kollar på denna förbannade serien! man fastnar verkligen för den!

Lite senare idag, eller runt 4 kan jag tro, åker jag in till göteborg för att möta upp sara och få lite kläder som jag glömt hos henne, och sen ikväll blir det att åka tillbaka till trollhättan och spendera natten här igen!
- livet kan inte bli bättre ! är ju ledif fram tills på fredag. Så jag kan nog förutse att min ledighet, kommer jag att spendera i min pojkväns säng,  hehe.
men nu ska jag återgå till sons of anarchy, 
Ciao babes ♥

sons of anarchy

god morgon!
tog reda på va seren hette ; sons of anarchy hette den, haha! jag vart inte långt ifrån!
- älsklingen åkte precis till skolan, så nu ligger jag i hans säng och ska nörda denna serie, den vart fett grym!
och till dg min underbara hater, HAHA det börjar bli pinsamt att du ska kommentera näst intill vartända inlägg, eller det är rätt kul egentligen, men det är ganska pinsamt för din del!
men tanke på att jag vet vart du bor, vad du heter och vad dina föräldrar heter :) Det vart inte så svårt att leta upp. så passa dig med dina kommentarer :)

ciao så länge  ♥

i'm sorry!

är rätt ledsen för att jag inte har kunnat blogga, men min telefon har haft super segt internet eftersom att jag är rätt bra på att andvända upp mitt internet  början utav månaden, så nu har jag  stort sätt inget kvar. eller kvar är det ju, men det är hur segt som hälst!
och sen har jag nte haft tillgång till min dator så det har ju vart ännu segare!
Men idag så har jag vart hos sara, duschade lite och umgcks med min bästa vän! sen stack jag ner till backaplan och vart där en stund. och tiden har gått så fort, så jag vet knappt vad jag har gjort! hehe.
- kom precis hem till älsklingen iallafall! rätt gött, för jag är ledg fram tills på fredag, vilket menas med att jag är ledg exakt hela veckan, till och med idag! så det är bara 1 dag  skolan denna veckan för mig! as grymt!
men älsklingen är inne och duschar nu, sen när han kommer tillbaka så ska vi kolla på någon serie han hade laddat ner, något iform med ; sons of anarky (skrev som det låter, hehe. vlket kanske är bäst i vissa stunder? )
men det ska tydligen handla om några eller något gäng av något slag, jag har ingen aning, kommer inte ihåg så mcket utav vad adam berättade.

Men jag stannar ju hemma hos älsklingen hela dagen imon, så ni kommer nog att få dras med ganska många inlägg. men det tycker väl ni om? :)
men nu ska jag kolla facebook, så nu får har det jätte bra så länge!
ciao babes ♥

mumin trollen

godmorgon!
- jag och sara vaknade för en stund sen, har har nu tryckt i oss lite fruckost.
Nu sitter vi i saras rum och gör iordning oss medans vi kollar på mumintrollen hehe! :)
sara ska på förlunda match idag, så hon lämnar mig ensam.. haha, men jag får se vad jag hittar på! men nu ska jag gå in och sminka mig, så hörs vi nog av senare.
ciao ♥

Hamilton!

Hejsan !
Kom precis ut ur saras dusch! gott med en varm dusch efter en as lång dag!
Träffade sara efter skolan, och vi hade inget att göra så vi kom på en idé.. att vi skulle åka till bergakungen och kolla om det fanns platser på Hamilton!! och det vart rätt svårt att få tag i dom, eftersom att det bara fanns utspridda platser, så vi tog dom 2 sista platserna på bio palatset istället! OCH DET VART FETT VÄRT DET!
Så nu kan jag stå upp rakt och säga stolt att jag sätt Hamilton! och den var as grym!
Men nu är if jag as trött, vet inte med sara.. hon är i duschen nu :)
men vi ska nog lägga oss och kolla på film tror jag. Saknar min älskling!
men han ska jag träffa imon igen!
så vi hörs imorgon gosisar, Ciao ♥

Mobil - blogg, På tåget!

God morgon ! - kan inte säga att jag är speciellt pigg, trots inte ens en halv frukost + vitaminer. Men jag får ta det som det kommer! Kanske vila ögonen lite nu på tåget? Och jag kan säga att som det ser ut nu, kommer jag INTE att klara av denna dagen, hehe ! Men som sagt, får ta det som de kommer.. inte sant ? :) Men ni får ha en jätte go morgon, så hörs vi senare! - ciao

Mobil - blogg direkt från sängen!

Hej på er solisar ! Nu har jag samlat mig lite efter dagens händelser! Det vart egentligen meningen att jag skulle sova nu, men jag är inte speciellt trött faktiskt! - Men var ju på dubbelpass idag på sportlife, pilates och spinning - activo pass. Activo och vanlig spinning är rätt stor skillnad vad jag har förstått, activo passet använder sig utav ett pulsband man sätter under bröstet för att mäta pulsen, som man ser på väggen, och så tävlar man mot sig själv igenom att komma in i en viss % och färg. Riktigt roligt faktiskt! Och inget bur bättre när jag kommer hem! - för när jag står i duschen, så tar varmvattnet slut!!!! Och det förstörde hela min dag! - är fortfarande arg! Men thats life, inte varje dag man får duscha i kall vatten inte! Men nu ska jag vila ögonen, ciao

Dubbel pass pa G

Hejsan hejsan! Nu sitter jag Natta och Linnea inne på sportlife i hede och gör oss redo för dubbelpass! :) Skriver efter att jag kommer hem! Ciao

förberedelse inför men in black 2

hej gosisar!
- ska precis mysa ner mig i sängen och vänta tills klockan blir 21.00 så att men in black 2 börjar på 6an. Det vart rätt länge sen jag kollade på 1an så vi får se om jag kommer ihåg något, hehe men ju mer man tänker på filmen, ju mer kommer man ihåg! inte sant? :)
Åt precis pappas suger goda lasangett, så nu är jag suuuper mätt värkligen! - Det skulle ju blivit så att jag och sara skulle färgat håret idag, men vi sket i de.. det hände lite grejer och kom en del i vägen, så istället träffade vi lite folk och vart med dom en stund :)



Men nu ska jag kolla klart på The simpsons, c ya later !
ciao ♥

your words only make me stronger!

Hej gosisar! Sitter just nu på tåget hem till Kungsbacka! Och dessa "västtrafik" kontrollanter är ju bara för gulliga! - rätt tjatigt att dom ska gå på överallt och kolla om folk har stämplat sina kort.. rätt översättat! Det räcker väl med dessa gnälliga konstruktörerna som jobbar på tågen eller? Börjar bli rätt så jobbigt att man ska visa kortet 2 gånger? Haha.. det tränar väl armen? Haha! Och det är rätt kul, att under dessa få månader jag bloggat, så har jag redan fått en eller flera..(det vet jag inte) men if under dessa månader har jag redan fått lite avundsjuka haters. Rätt så synd tycker jag att om du nu tycker att jag är så meningslös och ful, ge fan i att läs min blott då! Haha skriver den inte för din skull gullet ;) Och haha du måste vara rätt dum, för att du tror antagligen att jag tar åt mig utav dina ord? Men du får skulle dig själv, det är inte min tid som spills ut :) Men jag skriver nog mer om dagen när jag kommer hem! Ciao så länge!

världens snyggaste kvinna/man

Om en stund ska jag åka, men innan de så bad mamma mig att gå ut och hämta ved till vår öppna spis.. och jag känner att vi böhöver lite värme, eller JAG behöver värme in till mitt rum, eftersom att jag alltid har stängd dörr så kommer inte värmen in i mitt rum, vilket kanske är rätt synd, men jag som kanske många andra? sover bättre när det är kallt. Har ingen aning om varför med så är det :)

Och sen, så ska jag säga så mycket som att Angelina Jolie är VÄRLDENS SNYGGASTE KVINNA!
alla pratar om hon megan fox, men fan. Angelina Jolie slår allihoppa!

och sen till världens snyggaste man, Själv så skulle jag sagt min pojkvän! men eftersom att han är min så får han inte vara med :)
men här har vi honom, världens snyggaste man; Mikael Persbrandt!



ciao så länge ♥


fick börja om!

Hej gullisar!
som ni kanske har sätt, så har min blogg blivit helt ur fuckad! och det gick inte att fixa på något sätt alls! så jag tog bort den, och skapade en ny fast i samma namn så att det inte skulle bli så krångligt för er ;)
Så jag tänkte inte bara på mig där.. hehe.
men nu strax eller, om typ 1 timma ska jag ta bussen in till kungsbacka och vidare in till göteborg för att träffa Tanyas pojkvän och få lite pengar som Tanya vart skyldig mig, Sen blir det vidare och möte upp sara, och förhoppningsvis köpa hårfär och färga håret. :)

Men nu ska jag inte låta bloggen se ut som den gör länge till! - har fixat fram en tjej som skulle fixat iordning min förra blogg, så fick maila henne häromdagen, och hon ska bara bli klar med en annan blogg sen ska hon fixa min :D
så jag hoppas allt går fort nu :)


Ciao ♥

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0