Bright White

Har precis klickat hem lite tandblekning :)
Så just nu känner jag mig rätt nöjd! Och mitt dåliga humör försvann nu rätt snabbt efter att jag klickat hem dessa haha :)
Skippade jobbet idag, för att jag skulle hjälpa mami hemma! En dag hemma gör väl inget! ;)

Funderar på om jag ska ta bloggandet lite mer seriöst som jag gjorde tidigare, hehe. Har ju nästan glömt bort bloggen.
Det har ju vart så att all min tid går till jobbet, och till pojken min. Och sen så finns det inte så mycket tid över, men nu ska jag fixa detta!
Blir rätt sur över att dom inte kan fixa blogg.se appen till android!
Ciao :)

Kanske ska börja blogga igen?

Har känt att jag inte vart riktigt aktiv på bloggen nu ett tag, men jag har haft en del att göra, har fått jobb, så jag jobbar 6 dagar i veckan 8 timmar om dagen, så de tar lite på krafterna hehe :)
Men det är as goa pengar, och eftersom att jag ska till Teneriffa med min Pojke i November, så kommer jag inte direkt behöva oroa mig för pengarna, Haha, jag hade tråkigt här om dagen och räknade ut vad jag skulle få i månadslön, INNAN SKATT 9360 på bara timlönen.
kanske inte de bästa, men sen så får jag ju lite mer in på kontot då jag säljer, och det är ca 6 ggr om dagen.
Så då blir det + ca 200 kronor om dagen, så det är en rätt bra månadslön. För att vara de första riktiga heltidsjobbet i hela mitt liv :)

Haha, så det är nog därför jag inte har bloggat speciellt mycket, sen så tröttnade jag ett tag också. Men nu så har jag inte så mycket att göra på kvällarna, trots att det är sommarlov!! VAD ÄR JAG FÖREN? hihi.
Så jag tog upp bloggandet lite igen, och så märkte jag nu att hela blogg.se har ändrats. förstår inte så mycket, men jag kommer nog på allt strax.
Haha, kanske kommer med ett inlägg lite senare!

RSS 2.0